0472 215 20 38 Fax: 0472 216 20 36 egitimdekanlik@agri.edu.tr

Eğitim Fakültesi

Eğitim Fakültemizde Öğretim Materyalleri Sergisi Açıldı

Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerimiz Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım dersi kapsamında "Öğretim Materyalleri" sergisi açtı.

Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen sergiye Ağrı Merkezde bulunan ilkokul sınıf öğretmenleri, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı. Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat ÇALIŞOĞLU’nun gözetiminde Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında hazırlanan sergide öğrencilere oyun oynatarak konuların daha eğlenceli ve kalıcı olabilmesini sağlamak amacıyla Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri ile İngilizce derslerine yönelik materyaller sergilendi. Konu anlatımlarını materyallerle destekleyen üniversite öğrencilerinin birbirinden farklı tasarımları ilkokul öğrencilerinin beğenisini topladı.

Sergi açılışında konuşan Yrd. Doç. Dr. ÇALIŞOĞLU; “üniversite ve şehrin iç içe olduğunun güzel bir örneği olarak, öğrencilerimiz tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik böyle bir sergi hazırlandı” dedi.

Sergide, hazırlanan materyaller sergiye katılım sağlayan sınıf öğretmenlerine ve okullarına hediye edildi.

Basın Halkla İlişkiler Danışmanlığı