0472 –215 98 63 kudo@agri.edu.tr

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Üniversitemiz Tarafından 2018 Yılında 2 adet veritabanına Abone Olunmuştur

2018 yılı için Üniversitemizdeki akademik personel ve öğrencilerimizin eğitimine destek olmak amacıyla  Scifinder (Kimya veritabanı) ve Vidibo (10.807'den fazla eğitim videosu) veritabanları satın alınmıştır.

SciFinder özellikle Kimya ve Kimya ile ilgili bölümler; Biyoloji, Fizik, Eczacılık, Kimya Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Polimer Mühendisliği, Malzeme ve Metalürji Mühendisliği, Farmakoloji, Nanoteknoloji, Tekstil Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği vb. bölümlerin kullanabilecekleri önemli bir programdır.

Vidobu
Şu anda 10 Kategori altında sekmekte edilmiş 560 Eğitim Setine bağlı 10.807 video mevcut
 
-Mesleki Gelişim Kategorileri “yetişkin eğitimine uygun” içerikler olarak planlanan kişiye konu hakkında yoğunlaştırılmış bilgi vermeyi amaçlayan içerikler olarak planlanmıştır.
 
 
- 2D Motion Graphics olarak hazırlanan 6 adet animasyon içerik mevcut. Bu içerikler Mikro Eğitim olarak hazırlanan öğrencilerimize E-mail kullanımını, Kişisel Bütçe Yönetme sistemlerini, Verimli çalışmayı ve benzer farklı başlıkları anlatan sonuç odaklı içeriklerdir.
 
- Office Programları ya da Bilişim Teknolojileri. Sadece Office Programları kategorimizde tüm akademisyen ve öğrencilerimize yönelik 28 Eğitim Seti bulunuyor, bu setlerde örneğin Excel başlangıç serisinden Pivot Tablo ya da Macro uygulamalarına kadar uzmanlaştıran içerikler mevcut.
 
- Mühendislik, mimarlık ya da teknik ağırlıklı eğitim alan öğrencilerimiz tüm Adobe serisinden yararlanabilir
 
- Tasarım ve iş geliştirme yapan akademisyenlerimiz Grafik Tasarım, Web Tasarım ve hatta 3D/Animasyon içerikleri ile tüm süreçleri öğrenebilir
 
- Programlama kategorisinde bulunan 115 eğitim seti ile birçok programla dilini öğrencilerimizin ayrıntıları ile öğrenmesi mümkün kılar.
 
 
Abone olunan veritabanlarına ulaşmak için tıklayınız…
 
 
Abone olunan veritabanlarına ulaşmak için tıklayınız…