0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavına İlişkin Duyuru

   26-27 Mayıs tarihinde yapılacak olan Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi final sınav görevleri hakkında koordinatörlüğümüze yapılan başvurular sonucunda görev çıkmayan arkadaşlarımızın olduğu anlaşılmıştır. Öncelikle sevgili meslektaşlarımızın şu hususu bilmeleri gerekir ki, sınav uygulama yönergesinin 5. Maddesinin c bendinde de bahsedildiği gibi tercihleri alınan sınavlarda görev atamaları Anadolu üniversitesi tarafından yapılır. Aldığınız görevlendirmeler merkez tarafından yapılmış olup koordinatörlüğümüz ile alakalı bir durum söz konusu değildir. Aynı zaman da Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi öğrencilerinde azalma meydana gelmektedir. Bu sebepten dolayı her geçen sınavda, sınav yapılan bina sayısı dolayısıyla görev sayısı azalmaktadır.
Ayrıca sınav görevlerinde iadelerin dağıtımı da tekrardan sistem tarafından yapılmıştır.  Görev iadesi verilen arkadaşlarımıza da görevleri onaylaması için mesaj ile bildirim yapılmıştır. 
Dikkat edilmesi gereken hususlar
-Sınav görevi birçok kriter değerlendirilerek yapılmakta da kişi veya kurumların müdahalesi söz konusu değildir.
-Sınav görevlerini onaylamak sizin sorumluluğunuzda olan bir husustur yapılmaması durumunda o sınav için görev alamazsınız. Zaten sistem onaylamadığınız görevleri otomatik olarak dağıtmaktadır.
-Onaylamadığınız, kabul etmediğiniz görevleriniz veya arkadaşınızın iade ettiği görevlerin size gelme olasılığı düşüktür. Çünkü sistem otomatik olarak dağıtmaktadır müdahale edilmemektedir.
Bu hususlar göz önüne alınırsa yapılan çalışmaların daha sağlıklı yürümesi söz konusu olacaktır.
Saygılarımızla…
 
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi
 Sınav Koordinatörlüğü


 
Sınav Uygulama Yönergesi
Bakınız: https://www.anadolu.edu.tr/uploads/anadolu/files/aof_kilavuz/5a53191853f3f.pdf