0472 215 98 63 iletişim@agri.edu.tr

Eleşkirt Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Uyum Programı Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 yılı akademik dönemi uyum programı Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Meslek Yüksekokulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi Müzahir KILIÇ, Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu müdür yardımcısı Öğr. Gör. Yücel DEMİR, Meslek Yüksekokulumuz müdür yardımcıları Öğr. Gör. Fatih Ömür BİNİCİ ve Öğr. Gör. Veysel DEĞEN, okulumuz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekolumuz müdürü Müzahir KILIÇ, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak başarı ve başarının öneminden bahsetti. Daha sonra ise emniyet yetkilileri tarafından öğrencilerimize terör örgütleri ve uyuşturucu madde hakkında güvenlik tedbirleri ile ilgili sunum yapıldı.

Daha sonra ise UZEM ekranları ve UZEM sistemi hakkında öğrencilerimize detaylı bir sunum yapıldı.

Sunumun ardından Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Ömür BİNİCİ tarafından öğrencilerimize uyum süreci ile ilgili sunum yapıldı. Öğrencilere disiplin yönetmeliğimiz, not sistemleri, ders kayıtları işlemleri anlatıldı. Soru cevap kısmından sonra program sona erdi.​
Haberin Fotoğafları