0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemiz ile İŞ-KUR Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Ağrı Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gıyas GÜVEN’in imzalarıyla hayata geçirilen protokol çerçevesinde iki kurum arasındaki işbirliği geliştirilecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, üniversitemiz ile Ağrı Çalışma ve İş Kurumu arasında hali hazırda devam eden projeler olmakla birlikte, imzalan bu protokolün iki kurum arasındaki işbirliğini daha da güçlendireceğine inandığını söyledi. İŞ-KUR gibi büyük ve ülkemiz için önemli bir kurumun gücünden doğru planlamalar yaparak istifade etmenin Ağrı’ya ve bölgemize olumlu yansımaları olacağını vurgulayan Rektörümüz,  işbirliği hususundaki nazik tutumlarından ötürü Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gıyas GÜVEN’e teşekkür etti.

İmzalan protokol çerçevesinde; önümüzdeki dönemlerde de İŞ-KUR personellerinin üniversitemizde istihdam edilmesi ve Ağrı Çalışma ve İş Kurumuna bağlı uzman personellerin haftanın belli günlerinde üniversitemizde danışmanlık noktaları kurarak öğrencilerimize gelecek iş planlamalarıyla ilgili rehberlik yapmaları ve yeni kursların açılması konularında mutabakata varıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları