0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemizde “KOSGEB ve Girişimcilik Destekleri” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemizde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Başkanlığı (KOSGEB) Ağrı İl Müdürlüğü ortaklığıyla “KOSGEB ve Girişimcilik Destekleri” konulu konferans düzenlendi. Selçuklu Konferans Salonunda gerçekleşen ve KOSGEB Ağrı İl Müdürlüğü uzman personellerinden Abdülmelik TAŞKIN’ın konuşmacı olduğu programa idari ve akademik personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Konferansta konuşan KOSGEB Ağrı İl Müdürlüğü uzman personeli Abdülmelik TAŞKIN, “Girişimcilik, kültürü yaygınlaştırır.” diyerek,  KOSGEB’in Devletin veren eli olduğunu ifade etti. Asıl önemli olan fikirdir diyen TAŞKIN, “kurumumuza fikirlerinizle gelin, sizlere finansal açıdan yardım edelim. KOSKEB’in asıl amacı iyi fikirlere öncülük edip ülkemizi kalkındırmaktır.” dedi. TAŞKIN daha sonra Uygulama Girişimcilik Eğitimi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bahar döneminde yaklaşık iki yüz öğrencimizin aldığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz KOSGEB tarafından verilen sertifikaları almaya hak kazanacak.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları