0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemizde Bahar Şenlikleri Sona Erdi

Baharın gelişiyle birlikte her yıl geleneksel olarak düzenlen Bahar Şenliklerimizin 2018 – 2019 eğitim öğretim yılı etkinlikleri sona erdi. Kültür, sanat ve spor dallarında birçok faaliyet, turnuva ve etkinliğe sahne olan şenliklere yaklaşık sekiz bin personel ve öğrencimiz aktif olarak katıldı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından bu sene ilk kez öğrenci kulüplerinin Bahar Şenliklerine yönelik faaliyetlerine destek sağlanırken, üniversite stadyumumuzda gerçekleşen uçurtma şenliği, çeşitli yarışmalar ve kampüsümüzde düzenlenen bisiklet turu yoğun katılımlarla gerçekleşti. Kültür ve Kongre Merkezimizde düzenlenen müzikal, tiyatro ve konserler de Bahar Şenliklerimize renk kattı.

Eğlenceli görüntülere sahne olan şenlikler kapsamında organize edilen;  futbol, voleybol, basketbol, futsal, masa tenisi ve satranç turnuvalarında idari ve akademik personelimiz ile öğrencilerimiz sporun birleştirici ruhuna uygun olarak mücadele etti ve dereceye girenler takım halinde ve bireysel olarak ödüllendirildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı