0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemiz Engelsiz Yaşam Merkezi İlgi Odağı Oldu

Üniversitemizde geçtiğimiz aylarda hizmete giren Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Ağrı Valisi Sayın Dr. Osman VAROL, Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı SAYAN, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan TURGUT, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Mehmet KESKİN, Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Ağrı İl Jandarma Komutanı Sayın Mehmet ÇİMEN, Ağrı AK Parti İl Başkanı Sayın Halil ÖZYOLCU ve beraberindekiler, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’un üniversite bünyesinde kurduğu merkezle engellilerin istihdamına katkı sağlayarak önemli bir farkındalığı ortaya koyduğunu söyledi.

Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi, Kütüphane, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı ile Öğrenci Yaşam Merkezi’ni gezen Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT ve misafirleri, daha sonra Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Engelli çalışanlar tarafından üretilen kâğıt bardak, ıslak mendil ve peçeteleri inceleyen Prof. Dr. KARABULUT ve misafirleri, engellilerle bir süre sohbet ederek üretim atölyesindeki çalışmaları izleme imkânı buldu, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında da yetkililerden laboratuvarın işleyişi hakkında bilgi aldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı