0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, Başarılı Sporcuyu Tebrik Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası’nda 2’nci olan Yusuf İNCEKAYA’yı elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Türkiye Bedensel Engeliler Spor Federasyonu'nca 10-12 Ağustos tarihlerinde Gaziantep’de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonasına, 48 kulüpten 143 sporcu katıldı. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nden Öğr. Gör. Baykal KARATAŞ gözetiminde hazırlandığı Şampiyonaya Sağlık Kültür ve Spor Kulübü adına katılan ve IC Vakfı’nın da katkı sunduğu Yusuf İNCEKAYA, 100 metre kurbağalama stilinde birçok rakibini geçerek Türkiye 2’ncisi, 200 metre karışık stilde de Türkiye 3’ncüsü oldu.

Şampiyon sporcu ile ailesini makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek verdikleri İNCEKAYA’yı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Üniversite olarak engelli çocuklara her zaman destek olduklarını ifade eden Prof. Dr. KARABULUT, başarılı yüzücüden daha iyi dereceler beklediklerini söyledi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları