0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemiz Geleceğin Tenisçilerini Ağırladı

Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ağrı Dağı Tenis Turnuvası sona erdi. Geleceğin tenisçilerinin birincilik için raket salladığı turnuvada, kadınlarda Aleyna ÖZER, erkeklerde ise Mert AYTEKİN birinci oldu.

Beş bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye’nin çatı noktası olan Ağrı Dağı’nın tanıtımı ile tenis sporunun yaygınlaştırılması amacıyla Üniversitemizin ev sahipliğinde, Ağrı Valiliği, Ağrı Belediyesi, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Tenis Federasyonu ve Serhat Kalkınma Ajansı’nın katkıları ile gerçekleştirilen Ağrı Dağı Tenis Turnuvası sona erdi. Üniversitemizin uluslararası standartlardaki tenis kortlarında yapılan Ağrı Dağı Tenis Turnuvasına, 23 ilden 44’ü kadın toplam 137 sporcunun katıldı. Sporcuların rakiplerini yenmek için kıyasıya mücadele ettiği turnuvada kadınlarda Aleyna ÖZER, erkeklerde ise Mert AYTEKİN, birinci oldu. Turnuva, dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, ev sahipliğini yaptığımız turnuva ile geleceğin tenisçilerini üniversitemizde ağırlarken aynı zamanda ülkemizin zirve noktası Ağrı Dağı’nın tanıtımına da katkı sağlandığını söyledi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları