0472 215 99 94 fef@agri.edu.tr

Fen Edebiyat Fakültesi

Uluslararası Temel ve Uygulamalı Bilimlerdeki Gelişmeler Konferansı Başarı İle Gerçekleştirildi

Uluslararası Temel ve Uygulamalı Bilimlerdeki Gelişmeler Konferansı Başarı İle Gerçekleştirildi

Fakültemizin organize ettiği 5. Uluslararası Temel ve Uygulamalı Bilimlerdeki Gelişmeler Konferansı (5th International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, ICANAS 2021) online olarak başarı ile gerçekleştirildi.

Konferansın açılış konuşmalarını ICANAS 2021 Başkanı Prof. Dr. Rıdvan DURAK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT yaptı. Konferansta bildirileriyle yer alan bilim insanları ile akademisyenler katıldı.

Konferansta 23 oturumda, Fen, Mühendislik Bilimleri, Sağlık ve Eğitim Bilimlerinden birçok konudaki gelişmeler ve yenilikler ele alındı. Konferansa yurt içinden ve Amerika, Mısır, Azerbaycan, Ürdün, Nijerya, Birleşik Arap Emirlikleri, Kırgızistan, Romanya, Almanya, Rusya Federasyonu ve Hindistan’dan olmak üzere 100’e yakın bilim insanı çalışmalarını sundular. 

Konferansa emeği geçen ve destekleyen başta rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT olmak üzere, düzenleme komitesine, sekreteryaya, davetli konuşmacılarımıza, oturum başkanlarımıza, Bilgi İşlem Daire Başkanlığımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

FEF


Haberin Fotoğafları