0472 215 98 63 iletişim@agri.edu.tr

Eleşkirt Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuzda Oryantasyon Programı Düzenlendi.

Yaklaşık bir buçuk yıl online olarak devam eden eğitim öğretim faaliyetleri üniversitemiz senato kararı ile 04.10.2021 tarihinde yüz yüze olarak yeniden başladı. Bu süre zarfında okullarından uzak kalan öğrencilerimizin yüz yüze eğitime uyum sağlaması için meslek yüksekokulumuzda oryantasyon eğitimi düzenlendi. Eğitime Meslek Yüksekokulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi Müzahir KILIÇ, akademik ve idari personel ile meslek yüksekokulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi Müzahir KILIÇ, yeniden öğrencilerimiz ile yüz yüze eğitimde buluşmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, yeni akademik yılın personelimize ve öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eğitimde daha sonra meslek yüksekokulumuz müdür yardımcısı Öğr. Gör. Turgay TOKSOY tarafından okulumuz hakkında, OBS sistemine ve UZEM sistemine giriş hakkında öğrencilerimize detaylı bilgi verildi.

Eğitimin sonunda ise Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şubesi tarafından öğrencilerimize terör örgütlerinin zararları hakkında bilgi verildi.
Haberin Fotoğafları