0472 216 20 35 Faks: 0472 215 42 29/6101 iif@agri.edu.tr

İslami İlimler Fakültesi

Misak Kulübü Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda 23 Mart 2022 Çarşamba günü Misak Kulübünün tanıtım programı gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Adem Yerinde, dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ceylan Mollamehmetoğlu ve fakültemiz hocalarının katıldığı programda Prof. Dr. Adem Yerinde giriş konuşmasında şunları söyledi; “Öğrenci kulüpleri iş hayatına hazırlanmak isteyen öğrenciler için kariyer, işletmecilik ve girişimcilik için önemli bir fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin sosyalleşmesi ve kişisel gelişim becerilerinin artırılması adına da önemli kazanımları vardır. Bu tür faaliyetleri her zaman destekleyeceğiz.”

Kulüp başkanı Muhammed Taha Turak’ da amaçlarını şu şekilde açıkladı; “Kulübümüzün amacı İslam, kültür, ahlak ve spor alanında bilimsel ve akademik çalışmalar yapmak, hocalarımızın rehberliğinde ilmi toplantılar, konferanslar, ziyaretler, geziler, kitap okumaları vb. etkinlikler gerçekleştirmektir.”

 Kulüp danışmanı Doç. Dr. Mehmet Salih Geçit hocamız da kulübün amaçlarını hususunda görüşlerini ortaya koyarak ahlakın çalışmaların temelinde yer alacağını ayrıca vurgulamıştır. Kulüp Eğitim İşleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sedat Yıldırım hocamız da gerçekleştirilecek ilmi okumalar hususunda detayla paylaşımlarda bulunarak emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Tanıtım programının sonunda derslerde başarı gösteren öğrencilere kitap hediye takdimi

yapıldı.


Haberin Fotoğafları