0472 215 40 22 sbf@agri.edu.tr

Spor Bilimleri Fakültesi

Öğrencilerimizden Farkındalık İçin FUTSAL Maçı

Fakültemiz öğrencileri, görme engelliler için farkındalık oluşturmak amacıyla salon futbolu (FUTSAL) müsabakası gerçekleştirdi.

15 Temmuz Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan salon futbolu müsabakasında Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Gökhan BAYRAKTAR ve Dr. Öğr. Üyesi Baykal KARATAŞ yönetimindeki Antrenörlük Bölümü öğrencileri, Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor Dersi kapsamında görme engelli bireylerin mücadelelerine dikkat çekmek, yaşadıklarını anlamak ve empati duygusunu geliştirmek amacıyla sahaya siyah göz bandı ile çıktı.

Görme yetisi olmadan yalnızca yapılan yönlendirmelerle müsabakayı tamamlayan öğrenciler, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi ile farkındalık oluşturmaya, engellilerin ne olursa olsun hayattan kopmamaları mesajını vermeye çalıştı.

“Yarının Engelli Adayı Olabilirsin Sloganıyla” her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gökhan BAYRAKTAR, “Her an her birimiz engelli olabiliriz.  Bizler Üniversitemiz olarak tüm özel yaratılmış bireyleri geleceğe hazırlamak için her türlü seferberliği yapmaya hazırız” dedi.

Haberin Fotoğafları