0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Valimiz Dr. VAROL ile Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT Öğrencilerle İftar Yaptı

Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Emniyet Müdürümüz Sayın Nihat ÖZEN ve il protokolü, üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerle iftar sofrasında buluştu.

Üniversitemiz ve İbrahim Çeçen (IC) Vakfı tarafından başlatılan uygulamayla, Üniversitemizdeki Merkezi Yemekhanede Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün ücretsiz olarak iftar yapan öğrencilerimzle bir araya gelen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL, Emniyet Müdürümüz Sayın Nihat ÖZEN ve il protokolü, oruç gibi türlü hikmetlerle dolu bir kulluk görevini ifa edip ubudiyet zevkini tatmanın başarıldığı “on bir ayın sultanı” olarak kabul edilen Ramazan’da, Üniversitemiz öğrencileriyle iftar sofrasında bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Valimiz Sayın Dr. VAROL ve il protokolüyle birlikte öğrencilerimizin iftar sevinçlerini paylaşmaktan mutlu olduklarını belirten Sayın Prof. Dr. KARABULUT, aile sıcaklığını aratmayan bir ortamda Ramazan süresince iftar yemeklerinin ücretsiz olarak verilmesine katkıda bulunan IC Vakfı’na ve tüm Üniversitemiz personeline teşekkür ettiğini söyledi.  Rektörümüz Sayın Prof. Dr. KARABULUT, Valimiz Sayın Dr. VAROL’a ve Emniyet Müdürümüz Sayın ÖZEN’e katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları