0472 –215 98 63 yabancidiller@agri.edu.tr

Yabancı Diller Yüksekokulu

AİÇÜ'de Ayrıcalıklı ve Yepyeni Bir Eğitim: Speaking Club

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından oluşturulan bir etkinlik kulübü olarak Konuşma Kulübümüz kurulmuş bulunmaktadır. Amaç, bir ders dışı etkinliği olarak sizlerin, İngilizce konuşarak pratik yapma imkanı bulmanızı sağlamaktır. Oturumlar, kulübe yapılacak başvuru sayısı durumuna göre eş zamanlı olarak yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.


Konuşma Kulübünde, İngilizce konuşma becerisini geliştirme yolları ve etkinlik için belirlenen farklı konular çerçevesinde konuşarak ilgili konularda terminoloji bilgisi geliştirme imkanı buluyor olacaksınız.


Ayrıca, kulübe katılacak siz yerli ve yabancı uyruklu öğrencilerimizin oluşturacağı kombinasyon hem Türkiye ve farklı ülkeler nezdinde bilgi sahibi olmanızı, hem de dünyanın farklı bölgelerine yönelik program ve projelerden haberdar olmanızı sağlayacaktır. 


Konuşma Kulübüne İngilizcesini konuşarak geliştirmek isteyen tüm öğrencilerimiz katılabilir.


Kulübe başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayarak WhatsApp grubuna dahil olmanız ve grupta isim-soyisminizi yazmanız yeterli olacaktır.


Verimli ve keyifli bir eğitim sadece bir tık ötenizde!


AİÇÜ Yabancı Diller Yüksekokulu


https://chat.whatsapp.com/FUSFYm41dsVKBZ7ITOXZE4


Speaking Club has been established as an activity club created by Ağrı İbrahim Çeçen University School of Foreign Languages. The aim is to provide you with the opportunity to practice speaking English as an extracurricular activity.  Sessions will be held simultaneously face-to-face and online, depending on the number of applications to be made to the club.


In the Speaking Club, you will have the opportunity to develop terminology knowledge on related topics by speaking within the framework of tips to improve English speaking skills and different topics determined for the activity.


In addition, the combination of you, our local and foreign students who will join the club, will enable you to have information about Türkiye and different countries, as well as to be aware of programs and projects for different parts of the world.


All students who want to improve their English by speaking can join the Speaking Club.


To apply for the club, it will be enough to join the WhatsApp group by clicking the link above and write your name and surname in the group.


An entertaining and enlightening education is just a click away!


AİCU School of Foreign Languages
Haberin Fotoğafları