0472 215 99 94 fef@agri.edu.tr

Fen Edebiyat Fakültesi

Fen Edebiyat Fakültesi Ailesi İftar Programında Bir Araya Geldi

Fakültemiz tarafından 2 yıllık aradan sonra 13 Nisan 2022 Çarşamba günü iftar programı düzenlendi. Üniversitemiz Konukevi’nde düzenlenen iftar yemeğinde Fakültemiz akademik ve idari personelleri, aileleri ve öğrenciler bir araya geldi.  

Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk KAYA, Dekanımız Prof. Dr. Rıdvan DURAK ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem YERİNDE katıldılar.

İftarın ardından kısa bir konuşma yapan rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Fen Edebiyat Fakültesi ailesi ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında tuttuğumuz oruçlar ve yaptığımız ibadetlerin kabul olması dileklerinde bulundu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Rıdvan DURAK Ramazan ayının iklimine uygun olarak güzel bir ramazan akşamında fakültemizin düzenlediği bu iftar yemeğinde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve duaları kabul etsin, Ramazan ayına eriştirdiği gibi Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramına da sağlık, sıhhat ve afiyetle ulaşmamızı nasip eylesin dileklerini ifade etti.

Davete icabet eden herkese, programın hazırlanmasında emeği geçen Prof. Dr. Kani ZİLBEYAZ hocamıza teşekkür etti.

FEF Dekanlık

Haberin Fotoğafları