0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemiz Sporcuları Şampiyonalardan Madalyalarla Döndü

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, katıldıkları müsabakalarda dereceye giren sporcuları kutladı.

Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık, Kültür ve Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalardan 3 farklı branşta şampiyonluklarla döndü. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan BAYRAKTAR, Prof. Dr. Ali TEKİN, Dr. Gülcan TEKİN ve Arş. Gör. Yusuf Yağız SARAÇOĞLU gözetiminde müsabakalara hazırlanan Spor Bilimleri Fakültesi’nden Yayla GÜNEN, Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası’nda Dünya 3.sü olarak büyük bir başarıya imza atarken, Ceylan GÖKDEMİR, Pınar DEMİR ve Aslı KIZILKAYA’dan oluşan Bayan Kros Takımı, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi’nden Tuba ÇOLO, WUSHU Türkiye Şampiyonası’nda birinci, Filiz KURTAY ile Ahmet ZAFER farklı kategorilerde Türkiye 3’üncülüğü elde ederken, Üniversitemiz Bayan Takımı ise aynı şampiyonada Türkiye ikincisi oldu. Öte yandan Sezgin ACAR, Boks ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı.

Katıldıkları turnuvalardan dereceyle dönen sporcu, antrenör ve hocaları makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, zengin ve çok yönlü bir sportif alt yapıya sahip Üniversitede yetişen gençlerin Ağrı’yı ve ülkemizi ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarıyla temsil etmelerinden gurur duyduğunu, her alanda başarıları olmaları için her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları