0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Abdulhalik KARABULUT’un “Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü” için Yayınlamış Oldukları Kutlama Mesajı


Ülkemizde kamu düzeninin sağlanması, can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve halkımızın emniyetini muhafaza etmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olan Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Gününü kutlamaktayız.

 

Polis teşkilatımız bugün gelmiş olduğu noktada, çağın bilim ve teknolojisine uygun, modern araç-gereçlerle donanımlı, en üst seviyede eğitimli, görevinin bilinci içerisinde, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardım sever olmasıyla, Milletimizin gönlünde çok itibarlı bir yere sahiptir.

 

Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, “10 Nisan Polis Günü”nü kutluyorum.

 

Ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyor; gazi polislerimize şükranlarımı arz ediyor, halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum.

 

Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü