0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Üniversitemizde Bahar Şenliği Coşkusu Başladı

Üniversitemizde, COVID-19 Pandemisi nedeniyle ara verilen geleneksel bahar şenliği, yeniden start aldı. Bilim, spor, kültür ve sanat etkinliklerinin yer alacağı şenlikler, yorucu bir eğitim dönemi geçiren öğrencilerimize yorgunluk atma imkânı sunacak.

16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bahar Şenlikleri, resim sergisi ile açıldı. Şenliklerin ilk gününde Öğrenci Yaşam Merkezi’ndeki resim sergisinin açılışını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, daha sonra 15 Temmuz Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen masa tenisi turnuvasında öğrencilerle masa tenisi oynadı.  

Pandemi sonrası 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde yeniden bir araya gelinen öğrencilerin ders ve sınav yorgunluğunu atmaları için düzenlenen Bahar Şenliği etkinliklerine tüm öğrencilerimizin katılımını beklediğini belirten Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, “Uzun bir aranın ardından sağlık ve sıhhat içerisinde güzel bir ortamda bahar şenliklerimizi başlatıyoruz. Doğa ile iç içe, sakin ve huzurlu bir yapıya sahip kampüsümüzde düzenlenen bahar şenliğine emeği geçen tüm arkadaşlara ve öğrencilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beş gün boyunca merkezi kampüs ve sağlık yerleşkesinde yapılacak Bahar Şenliklerimizde hem konferans, söyleşi ve seminerlerden oluşan bilim ve kültür şenliği, hem sanat ve spor şenliği hem de müzik ve eğlence şenliği yapılacak. Şenliğin ilk günü olan 16 Mayıs Pazartesi saat 19.00’da ünlü sanatçı İlyas YALÇINTAŞ, düzenlenen konserde öğrenciler ve sevenleri ile bir araya gelecek. Bahar Şenliği, 27 Mayıs’ta düzenlenecek Âşıklar Atışmasıyla sona erecek.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları