0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Ağrı Valisi Dr. VAROL ile Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ağrı Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL ile Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen kulüpler festivalinde bir araya geldikleri öğrencilerimizle sohbet etti.

16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bahar Şenliğinin ilk gününde, Üniversite Stadyumunda tüm kulüplerin katıldığı Kulüpler Festivali düzenlendi. Danışman akademisyenler ile üye öğrencilerin yer aldığı kulüp stantlarını ziyaret eden Ağrı Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL ile Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, öğrencilerden kulüpler hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Sayın Dr. VAROL, üniversite öğrenciliğinin bir insanın hayatındaki en keyifli ve üretken dönemlerden biri olduğunu, telafisi olmayan bu dönemi öğrencilerin iyi bir şekilde değerlendireceklerine inandığını söyledi.

Yaklaşık iki yıllık uzaktan eğitimin ardından öğrencilerle yüz yüze eğitime başladıkları 2021-2022 eğitim-öğretim döneminin tüm öğrenciler için verimli bir şekilde geçtiğini belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. KARABULUT, yorucu bir öğrenim dönemi geçiren üniversitelilerin düzenlenen bahar şenliği ile stres atacağını, bu kapsamda gerçekleştirilen kulüpler festivali ile de yeni dostluklara kapı açacaklarına inandığını ifade etti. Üniversite olarak kulüp faaliyetlerine önem ve destek verdikleri kaydeden Prof. Dr. KARABULUT, kulüplere üye olan öğrencilerin tanıştıkları diğer öğrenciler ve uzman kişilerle kurdukları iletişim sayesinde üniversite hayatı sonrasında da devam eden kalıcı dostluklara ve sosyal sermayeye sahip olma imkânı bulduklarını dile getirdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları