0472 – 215 98 63 turizmioy@agri.edu.tr

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Mezuniyet Organizasyonu İçin Yöresel Yemekler Hazırladı

Yüksekokulumuz Gastronomi öğrencileri üniversitemizin mezuniyet organizasyonu için Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait yemekler hazırladı. Organizasyona teşrif eden üst protokolden Ağrı Milletvekili Sayın Ekrem ÇELEBİ, Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı SAYAN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, İş İnsanı Sayın İbrahim ÇEÇEN, IC Vakfı Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Meral DİNÇER, Sayın Nezahat ÇEÇEN, IC YK Bşk. Sayın Günseli ÇEÇEN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Faruk KAYA ve Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK öğrencilerimizin hazırladığı yemekleri tadarak beğenilerini dile getirdi ve öğrencileri tebrik etti. Organizasyonda yöresel yemekler, üniversite personeli ve öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Haberin Fotoğafları