0472 215 98 63 kalite@agri.edu.tr

Kalite Koordinatörlüğü

Üniversitemiz "YÖKAK Kalite Buluşmaları" Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanlığı tarafından düzenlenen “Değişim Yönetiminde Gelecek Senaryolarının Kullanımı” toplantısına katıldı.

“YÖKAK Kalite Buluşmaları” etkinlik serisi kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen “Değişim Yönetiminde Gelecek Senaryolarının Kullanımı” toplantısına, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcımız ve Kalite Temsilcimiz Prof. Dr. Faruk KAYA ile Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Candan KOÇAK katıldı.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin KAR’ın üniversitelerde “Kalite Güvencesi Sistemi ve Akreditasyon” konulu açılış konuşmasının ardından toplantı, Prof. Dr. Elif ÇEPNİ’nin “Değişim Yönetiminde Gelecek Senaryolarının Kullanımı” başlıklı sunumu ile devam etti. Prof. Dr. ÇEPNİ konuşmasında; üniversitelerin Stratejik Planlarını hazırlarken, Çevre ve Kıyaslama Analizlerini çok iyi yapmaları ve elde ettikleri verilerin yönetim sistemine nasıl entegre edileceği üzerine ortak akıl çalışmaları yürütmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca ÇEPNİ, tüm dünyada oldukça önemli hale gelen “gelecek senaryoları”nın artık üniversiteler tarafından da belirlenmesinin büyük önem arz ettiğini sözlerine ekledi. Üniversitelerin Rektör, Rektör Yardımcıları ve Kalite Koordinatörlerinin katılımı ile gerçekleşen YÖKAK Kalite Buluşmaları etkinliği, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Kalite Koordinatörlüğü- 12.09.2022

Haberin Fotoğafları