0472 215 99 94 fef@agri.edu.tr

Fen Edebiyat Fakültesi

6. ICANAS Konferansı Başarı ile Sonuçlandı...

11-13 Ekim 2022 tarihlerinde fakültemiz organizasyonunda Üniversitemiz, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Osh Devlet Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz 6. Temel ve Uygulamalı Bilimlerdeki İlerlemeler Konferansı online olarak, 30 oturumda 20 farklı ülkeden ~200 katılımcı ile başarı ile sonuçlandı.

Konferansın gerçekleştirilmesinde her zaman bizleri destekleyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a, ortak Üniversitelerimizin Rektörleri Sayın Prof. Dr. Alparslan Ceylan’a ve Prof. Dr. Kudaiberdi Kozhobekov’a, konferans eşbaşkanımız Sayın Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK'e, IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Sayın İbrahim ÇEÇEN beye ve çok değerli IC vakfı yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca konferansımıza çok değerli çalışmaları ile destek veren tüm katılımcılara,  oturum başkanlarına, sunuculara, meslektaşlarıma, organizasyon komitesine, konferans sekretaryasına, konferans timine ve bu etkinliğin başarılı olması için içtenlikle katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. ICANAS sizlerin desteği olmadan mümkün olmazdı.

ICANAS 2022 (6th International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences)  konferansına davetli konuşmacılar olarak kendi alanlarında tanınmış saygın bilim insanları katkı vermişlerdir;

ABD, Kansas Üniversitesi’nden, Hayrettin Okut
Hindistan, 
Kuzey Maharaştra Üniversitesinden, Riyazali Zafarali Sayyed
Izmir Yüksek Teknolji Enstitüsünden, Lütfi Özyüzer
Süleyman Demirel Üniversitesinden, Lütfi Öksüz
Koç Üniversitesinden,  Önder Metin
Slovakya, Košic Teknik Üniversitesi’nden,  Martina Zeleňáková Italya,
Katania Üniversitesi’nden, Maria Alessandra Ragusa
Güney Kore, Yeungnam Üniversitesi’nden, Mohammad R. Thalji İngiltere,
Nottingham Trent Üniversitesinden, Mufti Mahmud
Pakistan, Biyomedikal ve Genetik Müh. Enstitüsünden, Ammad Ahmad Farooqi Ürdün
Isra Üniversitesinden,  Mohammed Ibrahim Abu Al-Sayyed
Afyon Kocatepe Üniversitesinden, Mustafa Yıldız
Üsküdar Üniversitesinden, Cihan Taştan
Atatürk Üniversitesinden, Mehmet Karadayı hocalarımıza konferansımıza verdikleri çok değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Konferansın ISBN: 978-605-80220-8-9 numaralı  Book of Abstracts & Proceedings kitabına aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

https://drive.google.com/file/d/1rjIKm5YPNZ6OJ3TvU7aE22q9WX8Imbpo/view

Prof. Dr. Rıdvan DURAK
ICANAS 2022 Başkanı