0472 216 20 35 Faks: 0472 215 42 29/6101 iif@agri.edu.tr

İslami İlimler Fakültesi

Malezya Maslahatgüzarı Sayın Clara Soon May Lynn Fakültemizi Ziyaret Etti


Malezya Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Yardımcısı Müsteşar Clara Soon May LYNN dekanımız Prof. Dr. Adem YERİNDE’yi makamında ziyaret ederek fakültemiz ve Malezyalı öğrencilerin de eğitim gördüğü İslami İlimler (Arapça) Programı hakkında kısa bilgi aldı. 
Daha sonra fakültemizi gezen Müsteşar Clara Soon May LYNN, fakülte dekanımız ve idari personelimizle beraber Fuat Sezgin Konferans Salonunda İslami İlimler (Arapça) Programında görevli akademisyenler ve Malezyalı öğrencilerle tanışma toplantısına katıldı. 
Maslahatgüzar Clara Soon, bu toplantıda iki ülke yükseköğretimi arasındaki öğrenci ve öğretim elamanı hareketliliği gibi kültürel ve bilimsel iş birliğinin önemi ve daha fazla geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.  
Fakültemizi ziyaretinden memnun kalan Müsteşar Clara LYNN, hocalarımız ve öğrencilerimizle toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından fakültemizden ayrıldı.
Malezya Ankara Büyükelçiliği tarafından aynı gün fakülte bünyesinde görev yapan akademisyenler ve öğrencilere akşam yemeği verildi.

Haberin Fotoğafları