0472 –215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Prof. Dr. KARABULUT Başarılı Sporcuları Misafir Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası ve Voleybol Bölgesel Lig grup müsabakalarında dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini misafir etti.

Adana’da düzenlenen Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası’nda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi sporcuları, Erkekler ve Kadınlar kategorilerinde Türkiye 2’ncisi olurken, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Van’da düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig grup müsabakalarında Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı, grubu 2’nci sırada bitirerek bir üst lige çıktı ve TÜSF Voleybol Süper Lig elemelerine katılmaya hak kazandı.

Rektörümüz Prof. Dr. KARABULUT, Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası ve Voleybol Bölgesel Lig grup müsabakalarında elde edilen başarıda emeği geçen sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. Üniversite olarak spora her zaman önem verdiklerini belirten Prof. Dr. KARABULUT, sportif alandaki başarıların devamını sağlamak için spora ve sporculara verilen desteğin daha da artacağını söyledi.

Ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan BAYRAKTAR, Doç. Dr. Yaşar ÇORUH, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı M.Fatih KARAOĞLAN ve SKS Spordan sorumlu şube müdürü Deniz KORKMAZ yer aldı.

Haberin Fotoğafları