0472 215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Anaokulu Öğrencileri Üniversitelilerle Buluştu

Üniversitemiz koordinesinde İktisadi ve İdari Bilimler Kulübü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü ve Kalite Kulübü iş birliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, köylerde eğitim gören ana sınıfı öğrencilerinin üniversite ortamında vakit geçirmeleri sağlandı.

Hamur ilçesine bağlı Aşağı Deredibi ve Yukarı Deredibi köylerinde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle üniversiteye getirildi.

Ana sınıfı öğrencileri, Üniversitemiz Öğrenci Yaşam Merkezi'nde bowling oynadı, ardından sinema filmi izledi.

Öğrenciler için, daha sonra gastronomi bölümü mutfağında bu bölümün öğrencileriyle pizza yapımı etkinliği düzenlendi. Yapılan pizzaları yiyen çocuklara, çeşitli ikramlar yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alperen Kayserili, yaptığı açıklamada amaçlarının, Ağrı’da imkânları az olan öğrencileri, üniversitenin imkânlarından faydalandırmak olduğunu ifade etti.

Düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin keyifli vakit geçirdiğini belirten Prof. Dr. KAYSERİLİ, "Minik öğrencilerimizi üniversite ortamında üniversiteli öğrencilerimizle bir araya getirdik. Bu tarz proje ve etkinlikleri ilerleyen süreçlerde de devam ettireceğiz. İmkânları az olan bölgelerde yetişmiş olan çocuklarımızın, üniversitemizin imkânlarından faydalanabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a, Milli Eğitim Müdürlüğü personeline ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Haberin Fotoğafları