0 472 312 00 09 dogubayazitmyo@agri.edu.tr

Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu

Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu Müdüründen Doğubayazıt Gazetesine Ziyaret

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Emin Ay ve Ösym Sorumlusu Memur Mustafa Zeren, Doğubayazıt gazetesine nezaket ziyaretinde bulundular.

Yaklaşık iki hafta önce Müdürlük görevine başlayan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, okul hakkında düşüncelerini belirterek “Yüksekokulumuz eğitim ve öğretime başladığı 2015 yılından itibaren binlerce öğrenciye ön lisans diploması vererek ülkemiz sanayisine ve sağlık sektörüne nitelikli ara kademe teknik eleman kazandırmaktadır. Yaklaşık 500 öğrencisiyle öğrenim faaliyetlerini sürdüren Yüksekokulumuzun amaçlarından biride bu sayıları arttırmak ve mezun ettiği teknikerleri sektörlerinde aranan kişiler haline getirmektir.

Yüksekokulumuz bölgede az rastlanan kampüsü ile; spor kompleksleri,1400 kişilik açık hava amfi tiyatrosu, 1000 kişilik kapalı spor salonu, halı sahaları, 1000 kişilik yemekhanesi, 2000 kişilik derslik binası, çok amaçlı toplantı salonları, her programa özgü uygulama alanları, donanımlı son teknolojik amfileri ile uygulama mutfakları, tıbbi uygulama laboratuvarları ve kendi alanlarında yetişen etkin akademik personelleri ile öğrencilerimize çağın en modern ve uygulanabilir eğitimleri verilmektedir.” Dedi.

Doğubayazıt Gazetesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mehmet Salih Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.

Haberin Fotoğafları