0472 –215 98 63 basin@agri.edu.tr

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Üniversitemizde Senato Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde, 2022-2023 yılı Bahar Dönemi eğitim ve öğretim faaliyetlerine ilişkin kararların alındığı Senato Toplantısı yapıldı.

Senato Toplantısında, Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Yükseköğretim Kurulu’nun almış olduğu “2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Döneminin Uzaktan Öğretim yoluyla tamamlanmasına” ilişkin aldığı karar kapsamında, Üniversitemizde Bahar döneminde gerçekleştirilecek eğitim ve öğretim faaliyetleri ele alındı.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Prof. Dr. Faruk KAYA, Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, Genel Sekreter Muhammet Nuri Kılıç ile birlikte Senato Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Depremin hemen ardından Üniversitemizde Eylem Planı oluşturulduğunu belirten Prof. Dr. KARABULUT, “Üniversitemiz bünyesinde başlattığımız yardım kampanyasına ve deprem bölgesindeki arama kurtarma, teknik destek, sağlık hizmeti faaliyetlerine destek veren personellerimize teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun. Üniversite olarak depremden etkilenen öğrencilerimize ve ailelerine her zaman desteğimizi devam ettireceğiz” dedi.

Üniversitemiz tarafından yapılacak yeni bir duyuruya kadar bahar dönemi ders kayıtlarının devam edeceğini söyleyen, Prof. Dr. KARABULUT, “Bahar dönemine ilişkin aldığımız kararlarının Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Bahar Dönemine ilişkin Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan kararlara (link verilecek) linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları