0472 215 20 38 Fax: 0472 216 20 36 egitimdekanlik@agri.edu.tr

Eğitim Fakültesi

Üniversitemizde Uluslararası Davetli Karma Sergi Açıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı ev sahipliğinde 3-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Davetli Karma Sergi’nin açılışı yapıldı.

Eğitim Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen açılış programına Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk KAYA ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Birçok üniversiteden akademisyenin çalışmalarının yer aldığı sergiyi gezen Prof. Dr. KARABULUT, sergide sunulan eserler hakkında sergi küratörleri Doç Dr. Fatih KARİP ve Öğr. Gör. İbrahim Halil DEMİR’den bilgi aldı. Prof. Dr. KARABULUT, üniversite olarak uluslararası nitelik taşıyan sergiye ev sahipliği yaparak, sanatı, sanatçıyı ve sanatseverleri bir arada buluşturdukları için mutlu olduklarını söyledi.

Prof. Dr. KARABULUT, “Üniversitemiz bilimsel faaliyetlerinin yanı sıra kültür, spor, sanat ve diğer alanlardaki çalışmaları ve başarıları ile ismini hem ulusal hem de uluslararası platformlarda duyurmaya devam ediyor” dedi. 

Serginin hazırlanmasında emeği bulunan personellere çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür eden Prof. Dr. KARABULUT, Ağrı’daki vatandaşlarımızı ve öğrencilerimizi10 Mayıs’a kadar açık olacak sergiye davet etti.

Program sonunda, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a ve IC Vakfı Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Meral DİNÇER’e gravür tekniği ile yapılan İshak Paşa Sarayı görselinin yer aldığı tabloyu hediye etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları