0472 –215 98 63 basin@agri.edu.tr

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, En Çok Kitap Okuyan Öğrencilere Ödül Verdi

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, “Kütüphane İyileştirir” temasıyla kutlanan 59. Kütüphane Haftası kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Prof. Dr. KARABULUT, kütüphanelerin bilginin aktarılmasında ve bilgili, okuyan ve sürekli düşünebilen bireylerin yetişmesindeki önemine vurgu yaparak, “Günümüz iletişim ve internet çağında olsak da kütüphanelerin, bilgiye ulaşma noktasında çok ayrı bir yeri bulunmaktadır. Geçmişten günümüze kadar kütüphaneler bilginin edinildiği, insanların kendilerini bilimsel, kültürel ve sosyal açıdan geliştirdiği en değerli ortamlardır. Biz de Üniversite olarak, tüm öğrencilerimize ve personellerimize kütüphanemizde en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Prof. Dr. KARABULUT, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nın 2022 yılındaki materyal istatistiklerine göre en çok kitap ödünç alanlar arasında yer alan 63 kitapla birinci olan Dilek MURAT’ı, 55 kitapla ikinci sırada yer alan Esra VURAL’ı ve 48 kitapla üçüncü olan Ali Furkan AÇIK’ı tebrik etti.

Öğrenciler de kütüphane hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Prof. Dr. KARABULUT'a teşekkür etti.

Ziyarette Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon personelleri de yer aldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı

Haberin Fotoğafları