0472 215 98 63 iletişim@agri.edu.tr

Eleşkirt Meslek Yüksekokulu

Staj İşlemleri

STAJ İŞLEM SIRASI

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı yaz stajı 06.07.2020 Pazartesi günü başlayacak olup, 20.08.2020 Perşembe günü sona erecektir. Toplam 30 (Otuz) işgünü staj yapılmış olacaktır.

STAJ ÖNCESİNDE AŞAĞIDAKİ İŞ VE İŞLEMLERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

1. Meslek Yüksekokulumuzun web sitesinin ana sayfasında bulunan “STAJ İŞLEMLERİ” kısmına girilecek.

2. Orada bulunan “STAJ BAŞVURU FORMU”’ndan (Her bölüm kendi formunu alacak) 2 adet ve “STAJ DOSYASI”’ndan 1 adet yazıcıdan çıktı alacak.

3. Staj Başvuru Formlarının ikisi de ilk önce öğrenci tarafından ilgili yerleri doldurulup imzalanacak ve ikisine de fotoğraf yapıştırılacak.

4. Daha sonra bu Staj Başvuru Formlarının ikisi de staj yapılacak kurum / kuruluş tarafından ilgili yerleri doldurulup imzalanacak.

5. Hem öğrenci hem de staj yapılacak kurum / kuruluş tarafından ilgili yerleri doldurulup imzalanan bu Staj Başvuru Formları en geç 05.06.2020 CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eleşkirt Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Erzurum Karayolu 2. Km. Eleşkirt/Ağrı adresine şahsen veya posta yoluyla ulaştırılacaktır.

6. Posta ile gönderecek olan öğrenciler, zarf üzerine mutlaka adı, soyadı, öğrenci numarası ve bölüm bilgilerini yazmaları gerekmektedir.


7. Müdürlüğümüze ulaşan Staj Başvuru Formları incelenecek ve eksiksiz olanlar tarafımızca da onaylandıktan sonra “İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları” sigorta giriş işlemleri yapılacaktır. Eksik ya da yanlış olan evraklar ile ilgili herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

  1. Sigorta giriş işlemleri yapıldıktan sonra,

-        1 adet Staj Başlama Üstyazısı

-        1 adet Staj Başvuru Formu

-        1 adet Sigorta Giriş Belgesi

staj yapılacak olan kuruma / kuruluşa, ya posta yoluyla veya stajyer öğrenci tarafından şahsen ulaştırılması sağlanacaktır.

9. Stajyer öğrenci yukarıda belirtilen süreler dâhilinde 30 iş günü stajını tamamladıktan sonra “Staj Dosyasını” hatasız ve eksiksiz bir şekilde en geç 11.09.2020 Cuma gününe (staj bitiş tarihini takip eden 15 iş gününe) kadar danışmanına şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

  1. Danışmana teslim edilen Staj Dosyaları danışman tarafından kontrol edildikten sonra eksiksiz ve hatasız olan Staj Dosyalarını en geç 02.10.2020 Cuma gününe kadar

“Staj Komisyonu”’nun onayına sunacaktır.

  1. Staj Komisyonu gerekli son kontrolleri yaptıktan sonra

geçerli olan Staj Dosyalarını kabul edip ONAYLAYACAK, geçersiz olan Staj Dosyalarını ise reddedip ONAYLAMAYACAKTIR.


2020 Tarihleri Arası Staj Başvuruları_1149031.pdf
staj dosyası.pdf
EMYO zorunlu staj -BANKACILIK.pdf
EMYO zorunlu staj - VETERİNER VE LABORANT SAĞLIK BÖLÜMÜ.pdf
EMYO zorunlu staj -BURO YÖNETİMİ VE SEK..pdf