0472 215 99 94 fef@agri.edu.tr

Fen Edebiyat Fakültesi

2020 Yaz Okulu Duyurusu

Yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin dikkatine;

1. Fakültemiz öğrencilerinin başka bir Yükseköğretim kurumunun yaz okulundan ders almaları için öncelikle Web sayfamızda yayınlanan formu doldurmaları gerekmektedir. Üniversiteye gelme imkânı olan öğrenciler, başvuru dilekçesini sınıf danışmanı ve Bölüm Başkanlığına onaylattıktan sonra Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim edeceklerdir. Üniversitemize gelemeyecek durumda olan öğrenciler ise başvuru dilekçesini imzaladıktan sonra taratıp/düzgün bir şekilde fotoğrafını çekip sınıf danışmanının e-posta adresine göndereceklerdir.

2. Sınıf danışmanı ve Bölüm Başkanlığı tarafından onaylanan başvuru dilekçesinin bir nüshası öğrenci işlerine, bir nüshası ise öğrenciye OBS üzerinden gönderilecektir.

3. Üniversitemize başvuru dilekçesini veren öğrenciler hangi üniversiteden ders almak istiyorsa ayrıca o kurumun internet sayfasından başvuru işlemlerini takip etmelidir.

4. Yaz okulunda en fazla iki ders alma hakkınız bulunmaktadır.

5. Yaz okulunda alınacak dersler ile Üniversitemizin vermiş olduğu derslerin içeriklerinin uyuşması gerekmektedir.  Yaz okulunda alınan derslerin, ders içeriğinin de başvuru dilekçesiyle beraber danışmana gönderilmesi gerekmektedir.

6. Başvuru Dilekçesini sınıf danışmanı ve Bölüm Başkanına onaylatan öğrenci bu başvuru dilekçesinin  bir nüshasını Fakülte Bölümler Sekreterliğine/ Öğrenci İşlerine, teslim ederek bir adet Senato Kararı çıktısı ile birlikte yaz okulunda ders göreceği Üniversiteye götüreceklerdir.

2020 Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi

Yaz Okulu Senato Kararı