0472 –215 98 63 yabancidiller@agri.edu.tr

Yabancı Diller Yüksekokulu

2020-2021 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavıyla ilgili Duyuru

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ve Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine

Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar doğrultusunda Yabancı Diller Yüksekokulu Muafiyet Yazılı Sınavı 6 Ekim 2020 Salı günü, Sözlü Sınavı 8 Ekim 2020 Perşembe ve 9 Ekim 2020 Cuma günlerinde iki aşamalı ve online olarak yapılacaktır. Bu sınava bölüme ilk defa kaydolan öğrenciler ile bir önceki yıl Hazırlık sınıfında başarısız olan öğrenciler girebilirler.

1-  Muafiyet sınavına girebilmek için adayların dilekçe (tıklayınız) ile 1 Ekim Perşembe günü Saat 17:00'ye kadar Yüksekokulumuz yabancidiller@agri.edu.tr adresine e-posta göndererek başvurmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

2- Sınava hangi adresten girileceği ve sınav yönergesi daha sonra https://www.agri.edu.tr/detail.aspx?bid=275&tid=15&dil=tr-TR adresinden yayınlanacaktır. Lütfen sınavdan önce sitemizi takip ediniz.