0472 –215 98 63 yabancidiller@agri.edu.tr

Yabancı Diller Yüksekokulu

2020-2021 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Sınıfları Muafiyet Yazılı Sınavı Sonuçları

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ve Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfı Muafiyet (Yazılı) Sınavına giren öğrencilerin sınav sonuçlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Hazırlık sınıfından muaf olan öğrenci listesi için
tıklayınız.

Yazılı sınavdan
başarılı olan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır. Başarılı olan öğrenciler aşağıda verilen bilgilere göre sözlü sınava katılacaktır. Lütfen dikkatle okuyunuz.

Sözlü Sınavı Giriş ve Oturum Bilgileri

Sözlü sınavı: İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü öğrencileri için 
9 Ekim 2020 Cuma gününde
       İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri için 8 Ekim 2020 Perşembe gününde yapılacaktır.

Sözlü sınav Zoom programı üzerinden görüntülü yapılacaktır. Sınavdan önce
https://zoom.us/meeting adresinden deneme amaçlı Zoom’a girebilirsiniz.

Sözlü sınav Zoom linkini edinmek için
yabancidiller@agri.edu.tr adresine ivedilikle e-posta göndermeniz gereklidir. yabancidiller@agri.edu.tr adresine göndereceğiniz e-postaya şu bilgilerle başvurmalısınız:

“………………….. isimli ve  ……………… öğrenci numaralı öğrencinizim. İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet (Yazılı) sınavında başarılı oldum ve sözlü sınava girmeye hak kazandım. Sözlü sınava girmek için Zoom sınav linki talep ediyorum.”

Gönderdiğiniz e-posta adresinize sınav linkini ve saatini belirten e-posta alacaksınız.
Yukarıda belirtilen adrese süresi içinde e-posta göndermeyen öğrenciler sözlü sınava alınmayacaktır. Size gelen e-postayı aldığınıza dair şöyle bir cevap yazınız:

“Sınava giriş bilgilerini içeren e-postanızı aldım ve okudum. Belirtilen tarih ve saatte sınavda olacağım. Teşekkür ederim.”

Gecikme yaşanmaması adına, gelen kutunuzu ve istenmeyen posta klasörünüzü (SPAM) lütfen sık sık kontrol ediniz.

Sınava giriş yapmak için sınav linkini tıklamanız gereklidir. Sınava bilgisayar üzerinden veya mobil cihazlarınızdan katılım sağlayabilirsiniz. Sınava girişte gecikme veya herhangi bir problemle karşılaşmamanız adına bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza Zoom uygulamasını önceden indirip kurduğunuzdan emin olunuz.

Sözlü Sınavı Yönergesi

Sınav sırasında bağlantı sorunu yaşamamak için hızlı bir internet bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olun.

Sınava giren öğrencilerin kameraları ve mikrofonlarının sınav süresince açık olması zorunludur, aksi takdirde sınavları geçersiz sayılacaktır. Öğrenciler
bu sınava katılarak sınav sırasında toplanan bilgilerin sınavın geçerliliğinin kontrolü amacıyla kayıt altına alınmasını ve saklanmasını kabul etmiş sayılırlar.

Sınava bir defa grime hakkınız bulunmaktadır. İnternet ve elektrik kesilmesi, kullandığınız araçtan kaynaklı tarayıcı veya program takılması, kamera ve mikrofonun çalışmaması gibi sorun yaşamayacağınız bir ortamda sınava girdiğinizden emin olunuz.
Beklenmedik durumlarla ilgili yaşanan sorunlarda sınava giren öğrenciler sorumludur.

Sınav ortamında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağı ya da kişiden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüsünüz. Sınav sorularının başkası tarafından görülmesinin, kopyalanmasının, yayımlanmasının vb. sorumluluğu size aittir.

Bu sınavın her hakkı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’na aittir. Hangi amaçla olursa olsun, sınavın tamamının veya bir kısmının Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yazılı izni olmadan kopya edilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, yayımlanması ya da kullanılması yasaktır. Bu yasağa uymadığı tespit edilen kişi ve kuruluşlar hakkında yasal işlemler başlatılacaktır. Ayrıca, bu yasağa uymayanlar gerekli cezai sorumluluğu ve sınavların hazırlanmasındaki mali külfeti peşinen kabullenmiş sayılır.

NOT: Gerekli görüldüğü takdirde bu duyuru güncellenebilir. Sınava girmeden önce en güncel duyuruyu okuduğunuzdan emin olunuz.