0472 215 99 94 fef@agri.edu.tr

Fen Edebiyat Fakültesi

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2020-2021 Dönemi Muafiyet Sınav Sonuçları ve Speaking Sınavı Hakkında Duyuru

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü  2020-2021 Dönemi Muafiyet Sınavı Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Speaking Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!

 

1.      Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Hazırlık Muafiyeti için Speaking sınavına girecek öğrencilerin 8 Eylül 2020 Perşembe günü saat 10:30’ da kendilerine ulaştırılacak Zoom linkine bağlanmaları gerekmektedir. Bağlantıdan sonra adaylar önce bekleme odasına (waiting room), ardından da ana oturuma alınacaktır.

 

 

2.      Zoom linki ve giriş şifresi Speaking sınavına girecek öğrencilerin kayıtlı mail adreslerine bu duyurunun ardından gönderilecektir.

 

3.      Oturuma girecek adaylar Zoom uygulamasında isim ve soy isimlerini açık şekilde belirtmelidir. Adayların Zoom’da oturuma alınmadan T.C. Kimlik belgelerini hazırlamaları ve oturuma alındıklarında kimlik belgelerini kameraya göstermeleri gerekmektedir.

 

4.      Adaylar, bu süreçte yaşayabilecekleri sorunlarla ilgili olarak OBS’den danışmanlarına mesaj atabilirler.

 

 

5.      NOT: Sınav çevrimiçi yapılacağı ve oturumların görüntü-ses kaydı alınacağından aşağıdaki noktalara dikkat etmeniz gerektiğini önemle hatırlatırız:

 

a)      Çalışan ve video konferans için yeterli hıza sahip bir internet bağlantınız olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

 

b)      Sınavlar Zoom yazılımı üzerinden yapılacağı için, Zoom yazılımının bilgisayarınıza yüklü olduğundan emin olunuz. Yazılımı www.zoom.us adresi üzerinden indirebilirsiniz.

 

c)      Mikrofon ve kameranızın çalışır durumda olduğundan emin olunuz. Sınav süresince kamera ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir.