(0472) 216 10 10 -(0472) 215 40 20 ogrenci@agri.edu.tr

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Üniversitemizi DGS (2020-2021) ile Kazanan Öğrencilerin Dikkatine


*​Dikey Geçiş Sınavı ile Üniversitemizi kazanan adaylarımızın kayıt işlemlerini 09-13 Ekim 2020 tarihlerinde E devlet üzerinden yapmaları gerekmektedir. Şahsen kayıt yapmak isteyen adaylarımızın 09-15 Ekim 2020 tarihlerinde saat 08:00-17:00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelerek yapmaları gerekmektedir. Pandemi süresinden dolayı adaylarımız şahsen gelmek yerine e devlet üzerin kayıt yapmaları önemle rica olunur.

*Sadece İlk dönem (2020-2021 güz yarıyılı) olmak üzere ders kayıtlarınız tarafımızca yapılacaktır. Ders saydırma işlemleriniz için transkript belgenizi ilgili Fakülte/Yüksekokullarınızda bulunan bölümler sekreterliğine 12-15 Ekim tarihleri arasında teslim etmeniz gerekmektedir. (Posta, kargo veya kurye tarafından yapılan taşıma esnasında oluşan problemlerden ve gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.)

*İkinci öğretim kazanan veya bir başka Yükseköğretim Kurumunda kaydı bulunan (Açıköğretim vb ) örgün öğrencilerinin ödeyeceği katkı payları Öğrenci numaraları ile Halkbank şubelerine yatırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde güz yarıyılına ait ders kayıtları yapılamayacaktır. 
Öğrenci Numaramı Bilmiyorum? 

 
KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
- Önlisans Diploması (Aslı)
- Lise Diploması (Aslı)

- 2 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf
- DGS Sonuç Belgesi
- Transkript Belgesi (Önlisans)
- Askerlik durum belgesi (Askerlik Şubelerinden veya E-Devletten alınan Belge)

Hemşirelik Bölümü için (Hemşirelik Bölümüne kayıt yapacak olan adayların; Bu programa kayıt için üniversitenin önereceği ve/veya tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir. ÖSYM (Bknz. 87) Bu programa kayıt olacak öğrenciler, uygulamalı derslerde mesleğin gerektirdiği üniformayı giymek zorundadırlar. ÖSYM(Bknz. 38) 
Not: Tek Hekim raporları da kabul edilmektedir.