0472 215 98 63 iletişim@agri.edu.tr

Eleşkirt Meslek Yüksekokulu

Staj Yerine Geçecek Ödev/Proje İle İlgili Duyuru

---DUYURU---

STAJ YERİNE GEÇEÇEK ÖDEV/PROJE İLE İLGİLİ DUYURU

Değerli öğrencilerimiz; önceliğimize sizlerin sağlığını alarak karar almaya çalışıyoruz. İçince bulunduğumuz salgın sürecinde sizlerin mağduriyet yaşamaması için bu yaz yapılacak olan zorunlu stajların ödev/proje şeklinde yapılması Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu tarafından uygun bulunmuştur. Aşağıdaki şartlar ve kurallara uygun bir şekilde ödev/projelerinizi hazırlamanızı istiyoruz.

  1. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri; bankacılıktaki kredi süreçleri, işletmelerden istenen evrakların listesi, kredi analizinde yapılan istihbarat ve analizlerin anlatıldığı tam bir kredi sürecini anlatan ödev hazırlayacaklar.
  2. Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri; 100 başlık bir çiftlik projesi hazırlayacaklar. Projede kuruluş yeri, hayvan türü (büyükbaş, küçükbaş, kanatlı hayvan v.b.), fizibilite çalışmaları, maliyet tablosu gibi veriler olacak.
  3. Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı öğrencileri; ekli listede verilen konularda ödev hazırlayacaklar.

Ödev Yazım Kuralları:

  1. Ödevler bilgisayar ortamında Microsoft Office Word programı ile yazı karakteri olarak Times New Roman ve 12 punto büyüklükte ve iki yana yaslı yazılacak. (Not: Bilgisayar imkânı olmayan öğrencilerimiz ödevlerini/projelerini kendi el yazıları ile okunaklı ve düzenli bir şekilde beyaz A4 kağıdına yazabilirler.)
  2. Ödev/proje en az 15 sayfa en fazla 30 sayfa olacak.
  3. Ödev/proje tez yazımı gibi düşünülecek ve akademik dilde olacak. İnternet ortamından ya da başka bir yerden kopyala yapıştır şeklinde olan ödevler/projeler kabul edilmeyecek.
  4. Ödev/proje son teslim tarihi 30.10.2021 Cuma günüdür.
  5. İlk sayfada ödev/proje kapağı yapılacak, isim, soyisim, öğrenci numarası, bölüm gibi bilgiler yer alacaktır.
  6. Başka kaynaklardan alınan bilgiler için ödev/proje sonunda kaynakçaya yer verilecektir.
  7. Mezun durumda olan ve stajını yapmamış olan 2. sınıf öğrencilerimizin ödev/projelerini tamamlayarak daha erken bir tarihte teslim edebilirler.

Kurallara uygun gelmeyen ödev/projeler kabul edilmeyecektir.

Ek:
  Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı ödev listesi