0472 215 40 22 sbf@agri.edu.tr

Spor Bilimleri Fakültesi

2022 YAZ OKULU DUYURUSU

Yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin dikkatine ;

1- Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 13. Maddesi 4. Fıkrası gereği Değişik:RG-12/10/2021-31626) Üniversite öğrencilerinden ilgili dönemlerde kayıt dondurmamış olmak şartıyla AGNO’sunu yükseltmek için hiç almadığı veya alıp da başaramadığı dersleri almak isteyenler başka bir yükseköğretim kurumunun yaz okulundan toplam 12 krediye kadar ders alabilirler ve alınan bu derslere ait notlar ilgili dönemin icmaline yazılarak transkripte işlenir. 

2. Üniversitemiz Fakülte/Yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerinin başka bir Yükseköğretim kurumunun yaz okulundan ders almaları için öncelikle Web sayfamızda yayınlanan formu doldurmaları gerekmektedir. Üniversiteye gelme imkânı olan öğrenciler, başvuru dilekçesini  danışmanı ve Bölüm Başkanlığına onaylattıktan sonra Fakülte/Yüksekokulların Bölümler Sekreterliğine teslim edeceklerdir. Üniversitemize gelemeyecek durumda olan öğrenciler ise başvuru dilekçesini imzaladıktan sonra taratıp / düzgün bir şekilde fotoğrafını çekip sınıf danışmanının e-posta adresine göndereceklerdir.

3. Danışmanı ve Bölüm Başkanlığı tarafından onaylanan başvuru dilekçesinin bir nüshası Bölümler Sekreterliğine, bir nüshası ise öğrenciye OBS üzerinden gönderilecektir.

4. Üniversitemize başvuru dilekçesini veren öğrenciler hangi üniversiteden ders almak istiyorsa ayrıca o kurumun internet sayfasından başvuru işlemlerini takip etmelidir.

5. Yaz okulunda alınacak dersler ile Üniversitemizin vermiş olduğu derslerin kredi ve içeriklerinin uyuşması gerekmektedir.  Yaz okulunda alınan derslerin, ders içeriğinin de başvuru dilekçesiyle beraber danışmana gönderilmesi gerekmektedir.

6. Başvuru Dilekçesini  Danışmanı ve Bölüm Başkanına onaylatan öğrenci bu başvuru dilekçesinin  bir nüshasını Fakülte / Yüksekokulların Bölümler Sekreterliğine teslim ederek bir adet Senato Kararı çıktısı ile birlikte yaz okulunda ders göreceği Üniversiteye götüreceklerdir.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız...