0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un “Emniyet Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Günü” İçin Yayımlamış Oldukları Kutlama Mesajı

Kurulduğu günden itibaren aziz Milletimizin can ve mal güvenliğinin teminatı olan, huzur, güveni ve kamu düzenini korumak maksadıyla mesai mefhumu gözetmeksizin görevini yürüten Emniyet Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıl Dönümü’nü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutlamaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır” ifadesi ile önemine vurgu yapılan Polis teşkilatımız, aile olarak bildiği aziz Vatanımızın her köşesinde yağmur çamur, gece gündüz, yaz kış demeden ortaya koyduğu özverili çalışma ile Milletimizin yüreğinde müstesna bir karşılık bulmuştur.

1845’ten bugüne sergiledikleri başarılı çalışmalarla aziz Milletimizin huzurlu bir biçimde yaşamasını sağlayarak bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın “10 Nisan Polis Günü”nü kutluyor, huzur ve güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyor; gazi polislerimize şükranlarımı arz ediyor, halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum.