0472 215 98 63 - 0472 216 20 08 rektorluk@agri.edu.tr
  • TR
  • EN

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un Ramazan Bayramı İçin Yayımlamış Oldukları Kutlama Mesajı



Millet olarak sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde birlik ve beraberliğimizin kuvvetlenmesine, küskünlerin barışmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Millet olarak, rahmet ayı olan mübarek Ramazan’ı geride bırakmanın üzüntüsünü hissederken aynı zamanda manevi değerlerimizi pekiştiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığı, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği bayramlar, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna günlerdendir. İnsani değerlerin hatırlandığı bu özel günlerde, kırgınlıkları, küskünlükleri bir yana bırakmalı, yaşlı, hasta, kimsesiz ve yardıma ihtiyacı olanları ziyaret ederek gönüllerinde umut çiçeklerinin yeniden filizlenmesine vesile olmalı, aziz Milletimizin en büyük hasletlerinden olan yardımlaşma düsturu ile sosyal dayanışmayı bayramlarda daha da yoğunlaştırmalıyız.

Bu duygularla, yapacağımız maddi ve manevi desteklerle, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan depremden etkilenen kardeşlerimizin bayramı bayram gibi geçirmelerine katkı sağlayacağımızı belirterek, Ramazan Bayramı’nın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor;  başta Üniversitemizin akademik, idari personeli ve sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, Ağrılı hemşerilerimizin ve bütün İslâm Âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.