0472 215 98 63 iletisim@agri.edu.tr

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Dekan


İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Erdal YILMAZ

Sevgili Öğrenciler,

İktisadi ve idari bilimler alanında eğitim almanın ve araştırma yapma heyecanını birlikte paylaşmak için buradayız. Bu sayfada size birkaç önemli mesaj iletmek ve fakültemizle ilgili bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.

Fakültemizin temel vizyonu, öğrencilerimize mükemmel bir eğitim sunmak ve onları iş dünyasının gerekliliklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir. Bu doğrultuda, temel akademik kadromuz ve güncel müfredatımız ile size en iyi eğitim içeriğini sunuyoruz. Ayrıca, hızlı gelişimin yaşandığı günümüzde çağın beklentilerine cevap verebilmek için sürekli olarak programlarımızı güncelleyerek başarıya ulaşmayı hedefliyoruz. Bilimin ve hür düşüncenin geliştiği, herkesin fikrini özgürce ifade edebildiği; araştırma, işletme, ekonomi, halkla ilişkiler ve siyaset alanlarında nitelikli, toplum ve çevreye duyarlı, etik ve insani değerleri benimseyen bireyler yetiştirmek en önemli hedeflerimizdir.

Fakültemizde öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra kişisel ve sosyal gelişimlerine de önem veriyoruz. Bu doğrultuda; çeşitli etkinlikler, seminerler, konferanslar ve sosyal faaliyetler düzenleyerek sizi desteklemeyi ve bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, staj ve kariyer hizmetleri konusunda da size rehberlik etmek ve destek olmak için Kariyer Merkezi ile işbirliği yapıyoruz.

Fakültemizin bir parçası olarak sizleri motive etmek, başarılarınızı kutlamak ve sizi desteklemek için buradayız. Üniversite hayatınız boyunca akademik başarılarınızı sürdürmenizi, kendinizi geliştirmenizi ve hayallerinizi gerçekleştirmenizi mutlulukla paylaşacağız.

Sevgi ve Saygılarımla…

Prof. Dr. Erdal YILMAZ
Dekan