2016-2017 Erasmus Personel Hareketliliği Sonuçları

Değerli Personelimiz,

2016-2017 akademik yılında Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında, Türk Ulusal Ajansı tarafından üniversitemize 7 Akademik ve 5 İdari Personel kontenjanı tahsis edilmiş olup, ilgili akademik dönemde hareketlilikten faydalanacak olan personelimiz üniversite komisyonu tarafından aşağıdaki ölçütlere göre belirlenmiştir.

·Akademik Personelin değerlendirilmesinde, Erasmus Ders Verme Hareketliliğinden daha önce hiç faydalanmamış olanlara öncelik verilmiş ve İngilizce Yabancı Dil Puanlarına göre sıralanmıştır. Yabancı Dil Puanı olarak Avrupa Birliği resmi dili olan İngilizce kabul edilmektedir.

·İdari Personelin değerlendirilmesinde, Erasmus Eğitim Alma Hareketliliğinden daha önce hiç faydalanmamış olanlara öncelik verilmiş, İngilizce Yabancı Dil Puanlarına göre sıralanmıştır. Başvuran adayların bu ölçütler açısından eşit olması durumunda, adayların idari unvanı ve hizmet yılı temel alınmıştır.

Hareketliliğe katılmaya hak kazanan personelimizin en geç 10.04.2017 tarihine kadar üniversitemizle hali hazırda anlaşması bulunan kurumlardan birinden aldıkları Davet Mektubu ile Uluslararası İlişkiler Birimi’ne başvurmaları gerekmektedir. Anlaşmalı olduğumuz kurumların listesi aşağıdaki linktedir.
Link: https://www.agri.edu.tr/tr/fakulteler/intofice/kategori/erasmus-partner-institutions

Uluslararası İlişkiler Birimi

2016-2017 Erasmus Personel Hareketliliği Sonuçları Listesi İçin Tıklayınız