KOSGEB ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İşbirliği ile Girişimcilik Destek Programı Sertifikası.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından verilen “GİRİŞİMCİLİK”  dersi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Girişimcilik Destek Programı kapsamında verilen sertifikadan öğrencilerimizin yararlanabilmeleri için 06.10.2016 tarihinde Üniversitemiz İşletme Bölümünün KOSGEB’e yapmış olduğu “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Yükseköğretim Başvurusu” değerlendirilmiş ve uygun bulunmuştur.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından itibaren “Girişimcilik” dersini alan öğrencilerimiz KOSGEB tarafından Girişimcilik Destek Programı kapsamında verilen sertifikayı almaya hak kazanacaklar ve ayrıca dönem sonunda yazılacak olan iş planları arasında İş Planı Ödül yarışması da düzenlenecektir.