Sosyal Bilimler Enstitüsü

Aktif-Pasif, Ders-Kredi Durumu,Seminer, Tez Önerisi (Tüm Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine)

Enstitümüz bünyesinde kayıtlı tüm yüksek lisans öğrencilerimizin eğitim süreçleriyle ilgili ayrıntılı bir çalışma yapılarak, öğrencilerin ve öğretim üyelerinin erişimine açılmıştır.  Enstitü web sayfasında  "Tez İşlemleri" başlığı altında yer alan "Aktif-Pasif-Seminer-Tez Önerisi Öğrenci Güncel Liste" sekmesinden güncel durum bilgisine ulaşılabilir.

Anabilim Bilim Dalı bazında tüm öğrencilerin yeni kayıt durumları, ders/kredi durumları, seminer ve tez önerilerini verip vermedikleri bilgisine ulaşılabilir. Yapılan bu çalışma özellikle 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminden önce kayıtlı bulunan öğrencilerimizin azami sürelerle ilgili durumlarını takip etmeleri anlamında önem arz etmektedir.
Tablolar periyodik olarak güncellenecek olup, seminer ve tez önerilerini veren öğrenciler kabul edilme durumlarını aynı sekmeden takip edebileceklerdir.

Anabilim Dalı Başkanlıklarına, danışman öğretim üyelerine ve tüm yüksek lisans öğrencilerimize önemle duyurulur...