Sosyal Bilimler Enstitüsü

Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünden Ders Alacak Ortak Program Öğrencilerinin Dikkatine

Enstitümüz ile Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü arasında yürütülen Sınıf Eğitimi Bilim Dalı, Türkçe Eğitimi Bilim Dalı ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Bilim Dallarına kayıtlı olan ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminden ders alacak olan tüm yüksek lisans öğrencilerinin aşağıda belirtilen süreci dikkatlice incelemeleri ve kayıt tarihlerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünden gelen yazı için tıklayınız!

Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünden ders alacak öğrencilerin yapması gereken işlemler için tıklayınız!

2017-2018 Bahar Yarıyılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne kayıt yapacak öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız!

Önemli Not: Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde ders kayıt sürecini tamamlayan öğrencilerimiz buna dair ders kayıt çıktılarını alarak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri Birimine ulaştırmalıdır.