Sosyal Bilimler Enstitüsü

Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden Ders Alacak Ortak Program Öğrencilerinin Dikkatine

Enstitümüz ile Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstiüsü arasında yürütülen İşletme, İktisat ve Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dallarına kayıtlı olan ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde ders alacak olan tüm yüksek lisans öğrencileri söz konusu ders seçme ve kayıt işlemleri için Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne şahsen giderek ders kayıt işlemlerini yapmalıdırlar.

2017-2018 Bahar Yarıyılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne kayıt yapacak öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız!

Önemli Not: Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde ders kayıt sürecini tamamlayan öğrencilerimiz buna dair ders kayıt çıktılarını alarak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri Birimine ulaştırmalıdır.