Sosyal Bilimler Enstitüsü

Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsünden Ders Alacak Ortak Program Öğrencilerinin Dikkatine

Enstitümüz ile Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü arasında yürütülen Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ve Tarih Anabilim Dalına kayıtlı olan ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminden ders alacak olan tüm yüksek lisans öğrencilerinin aşağıda belirtilen süreci dikkatlice incelemeleri ve kayıt tarihlerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsünden ders alacak öğrencilerin yapması gereken işlemler için tıklayınız!

2017-2018 Bahar Yarıyılında Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsüne kayıt yapacak öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız!

Önemli Not: Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsünde ders kayıt sürecini tamamlayan öğrencilerimiz buna dair ders kayıt çıktılarını alarak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri Birimine ulaştırmalıdır.