Eğitim Fakültesi

Üniversitemiz Bilgi Yarışması Düzenledi

Üniversitemiz Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri “Bir sorum var” proje kapsamında bilgi yarışması düzenledi.

Üniversitemiz Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında geleceğin öğretmen adayları tarafından, Ağrı İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen bilgi yarışması, ortaokul öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Temel Eğitimde Ortaöğretime Geçiş sınavına (TEOG) hazırlık sürecinde olan 8. Sınıf öğrencilerinin seviyelerini belirlemek amacıyla yürütülen “Bir sorum var” projesi kapsamında düzenlenen bilgi yarışmasında Türkçe, Matematik, Fen bilgisi, Sosyal bilgiler, İngilizce, Din kültürü ve Ahlak bilgisi ile Genel Kültür derslerinden oluşan toplamda 21 soru soruldu.

Öğrencilerin bilgi seviyelerini belirlemek amacıyla yapılan bilgi yarışmasında kıyasıya mücadele ederek zorlu rakiplerini geride bırakan 8/C grubu öğrencileri 19 soruya doğru cevap vererek birinci oldu.

Yarışmada ipi önde göğüsleyen öğrenciler ödüllerini üniversitemiz Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Müzahir KILIÇ’ın elinden aldı.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI