Eğitim Fakültesi

Öğrencilerimizden Piyano Resitali

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği ABD Öğr. Gör. Mehriban AĞAYEVA’nın piyano sınıfı öğrencileri tarafından konser düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen konsere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf ÇETİN, akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Konserde Amirov, Bach, Mozart gibi dünyaca ünlü klasik bestecilerin yanı sıra Toygar Işıklı gibi Türk bestecilerin eserleri sunuldu. Öğr. Gör. Mehriban AĞAYEVA’nın icra ettiği Aziza MUSTAFAZADE’ye ait  “Spring Suite” adlı eser izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Düzenlenen konserde salonu dolduran dinleyiciler unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Program öğrencilerinin Öğr. Gör.  Mehriban AĞAYEVA’ya çiçek, ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf ÇETİN’nin teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI